Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Fodbold støvler til SOS Childrens Village

Nyhedsbrev Oktober 2015 DanskPosted by Kristoffer Lenvig Mon, November 30, 2015 13:49

I oktober måned har vi haft en frivillig, Camilla Drue Olsen. Hun er tidligere fodboldspiller, og har derfor ved hjælp fra familie og venner hjulpet os med at skaffe fodboldstøvler til drengene. Cirka 20 par brugte støvler folk havde der hjemme, blev det til. Grundet ferie har Natasja og Camilla været i Danmark i slutningen af oktober. Her hentede Natasja fodboldstøvlerne i Københavns lufthavn og bragte nogle af dem med tilbage til Cebu. Resten vil komme løbende fra Danmark når vi får besøg hjemmefra. Torsdag den 5.11 blev de udlevere dem vi har hernede nu. Vi takker mange gange for de fine støvler, og det gør drengene helt sikkert også. Her er lidt billeder fra det. Fordi vi ikke havde noget lys på fodboldbanen, var det ikke muligt at tage nogle billeder af det, desværre.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.