Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Drop-in center & male projekt

Opstart af FSK!Posted by Kristoffer Lenvig Tue, September 09, 2014 18:09
Vi har mange forskellige spændende projekter igang i øjeblikket.
Her i midten af September starter vi et nyt projekt op, som vil fungere, som et slags Drop-in center.
Det sted vi kommer til at være, er et af de fattigste områder i Cebu City. Familierne bor på gaden, og kan risikere kun at få mad 1-2 gange om dagen. Derudover har de heller ikke råd til at sende deres børn i skole, råd til medicin og lægehjælp. Der er ca. 300 gadebørn i dette område, så der er nok at tage sig til.
Det kommer til at være vores 4 studerende, som kommer til at stå i spidsen for projektet.
Vi har bl.a. tænkt os, at starte et tandbørstnings tema, hvor vi vil indkøbe tandbørster og tanspasta til alle børnene. Når vi møder om morgenen, vil det være en fast rutine, at vi starter dagen med at børste tænder på børnene. Mange af disse børn har rådne tænder og daglig tandpine, da de ikke har mulighed for at få børstet deres tænder.
Derudover vil vi en gang om ugen, indkøbe en masse luse shampoo og lusekamme, så børnene kan få fjernet alle deres lus i håret, som på nogen kan være ret så voldsomt.
Generelt har vi fokus på hygiejnen hos børnene, da den ikke er særlig god, og derved tit bliver syge af dette.
FSK har indkøbt nogle forskellige bolde, legetøj, malerbøger osv., så vi kan aktivere børnene, og få skabt nogle gode sociale relationer til dem, så vi kan give dem nogle gode oplevelser.
Vi glæder os rigtig meget til at komme igang med dette spændende projekt.

Så har vi haft et male projekt ude på Community Scout Youth And Guidance Center. Børnene ude på centret, er utrolig kreative og elsker at arbejde og udvikle sig med denne evne. Derved havde vi indkøbt nogle træplader, som børnene kunne male på, maling, og nogle regnslag, så de ikke fik maling på sig.
Børnene gik til opgaven med stor koncentration, og de fik lavet nogle rigtig flotte kunstneriske malerier.
Børnene fik af vide, at de skulle male noget der gjorde dem glade, og der var heldigvis mange forskellige ting de fik malet på træpladerne. Alt i alt en god, udfordrende og kreativ dag for børnene.


- Kristoffer LenvigFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.