Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Opstart af fodboldhold

Opstart af FSK!Posted by Kristoffer Lenvig Tue, September 09, 2014 18:07

Et andet projekt som vi har kørende i øjeblikket, er at vi er ved at starte vores eget fodboldhold. Efter at jeg har besøgt SOS Childrens Village, som har et etableret fodboldhold, men har ingen bolde, støvler, eller andet form for fodbold udstyr, er jeg ufattelig glad for at vi har muligheden for at hjælpe disse drenge. Når/hvis de pt. spiller fodbold, så er det med en halv flad bold, på et område hvor de knap nok kan bevæge sig.

Vi har bl.a. fået 20 kvalitets fodbolde fra JC sport. AGF har sponsoreret kamp spillersæt og en masse træningstøj. Derudover er der en masse privatpersoner, som har doneret fodboldstøvler, sko og tøj. Det er fantastisk dejligt den opbakning vi har fået, til at kunne starte dette projekt, som børnene glæder sig utroligt meget til.
Derudover skal der lyde en stor tak til DHL, som har sponsoreret fragten til os i Cebu City.

Dette projekt vil starte inden for få uger, og drengene ser frem til at komme igang.
Jeg er så rørt over alle de mennesker som har lyst til at hjælpe os, og det betyder uendeligt meget for disse drenge. Jeg kunne ikke forestille mig hvordan jeg havde reageret, hvis min fodbold blev taget for mig, og jeg ikke havde mulighed for at spille fordi ressourcerne ikke var til det. Dette tiltag betyder mere end man tror for disse drenge, der igen kan socialisere sig med fodbolden. De får noget glæde ind i deres liv igen, og en sport de kan tage sig til, og få nogle gode oplevelser.- Kristoffer Lenvig


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.