Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Charity event på All Stars Sportsbar

Nyhedsbrev September 2015Posted by Kristoffer Lenvig Tue, October 06, 2015 11:25

Vi har været så heldige at få lov til at holde et charity event på en sportsbar i Cebu d.1/8 i samarbejde med ejeren, Gavan. Vi havde en aften fyldt med diverse aktiviteter og aktioner, hvor alt overskudet gik til FSK. Vi havde ca. 60 gæster inde, som hjalp på hver sin måde, og dette gav et sponsoreret beløb på næsten 4000 danske kr. Vi har derudover fået en sponsor, som vil hjælpe os økonomisk med 5000 pesos, som svarer til ca. 700 danske kroner, som skal gå til noget af huslejen til vores kommende drop in center på Pier 4. Formålet ved dette event var, at vi kunne starte vores praktik op med mulighed for hjælp til de daglige pædagogiske aktiviteter, udflugter, diverse projekter samt hvor økonomisk hjælp er nødvendigt. Dette event vil vi udføre to gange om året i samarbejde med Gavan for at hjælpe FSK økonomisk. Vi er taknemmelige for at få denne hjælp og støtte fra All stars sports bar og Red chair tattoo. Vi sender en særlig tak til Gavan og alle de andre, som hjalp til at gøre dette event muligt.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.