Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Tandlægebesæg & Strandtur

Opstart af FSK!Posted by Kristoffer Lenvig Tue, September 09, 2014 18:01

Filipino Street Kids har for et par uger siden været til tandlæge med 2 gadebørn. Børnene har haft voldsomme smerter i 3 uger, grundet rådne tænder, hvilket bl.a. har givet dem søvnproblemer.
Derfor fandt vi det nødvendigt at hjælpe dem, da vi er deres eneste mulighed.
Som danske børn har det, når de første gang skal til tandlæge, var de naturligvis bange.
De tog det dog rigtig pænt, da deres største ønske var at smerten skulle forsvinde.
Efterfølgende stod recepten på smertestillende og en is fra mc'donalds, som et "lille plaster på såret".


2 søndage har Filipino Street Kids, givet nogle gadebørn, som er hårdt ramt i hverdagen en fantastisk oplevelse! den ene søndag har de fået lov til at pjaske rundt i en pool, hvor de legede og sprang rundt som en flok vandhunde. Efterfølgende blev der serveret hotdogs for dem, som vi kender dem fra Danmark, kylling på grillen serveret med ris, sodavand og mælk. Der blev spist så de var lige ved at revne.

Efter et godt måltid, blev der hygget med en masse film, med tilhørende snacks i form af, chips, slik og is. Idag har vi været en tur på stranden med børnene, hvor de hyggede sig gevaldigt, og legede nogle forskellige aktiviteter på stranden og i vandet. Igen fik vi samme menu, som må siges at være en succes! Alt i alt nogle fantastiske dage sammen børnene, som i den grad har fået nogle gode oplevelser.


- Kristoffer Lenvig


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.