Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Halloween på CSYGC

Nyhedsbrev November 2014Posted by Julie Foldager Thu, November 06, 2014 14:02

Det var en god fest. Ikke bare fordi at det lykkedes for os, men fordi at børnene nød det og var virkelig virkelig taknemmelige!

Ingen halloween uden græskar, så vi tog ud til Carbon markedet – et stort marked med friske grøntsager, hvor vi bestilte 50 ”græskar”, som ikke var græskar men grønne græskar lignende hvide squash.
Vi blev mødt af smil og begejstring da vi ankom på centeret med alle græskarene. Drengene vidste lige præcis, hvad de skulle med græskarene og begyndte at tegne og udskære ansigter. Uhyggelige, skræmmende og sjove ansigter – fantasien sætter ingen grænser, og bestemt heller ikke hos de her drenge. Igennem processen kunne vi se, hvordan de blev inspireret af hinanden. Fra at lave øjne øre og mund, blev der nu også lavet hatte, kasketter, piber, ar osv. Græskarene var klar – klar til den store Halloween fest!

Vi i FSK havde i samarbejde med de andre danske praktikanter på centeret nemlig planlagt en Halloween fest med drengene. En aften i (u)hyggens tegn.
Drengene blev malet i ansigtet, hvilket de synes var super fedt. Lederen havde medbragt en stor projektor som vi kunne stille op udenfor til film hygge. Gyser blev det dog ikke til, da nogle af drengene er ned til 8 år, så vi havde taget ”Step up – all in” med og det var en succes! Mens drengene så film, gik vi ned og købte burgers til dem alle sammen. Aftenen blev efterfulgt af ballondans og snobrød.

Flere gange i løbet af aftenen kom drengene hen og gav os et knus og et ”thank you for making os happy”
Man er slet ikke i tvivl om, at hvad der for os hjemme i Danmark er små ting, er for de her børn KÆMPE glæder! At se glæden i deres ansigter, smil og øjne er en berigelse og en KÆMPE gave for os!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.