Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

FSK har indgået nogle gode samarbejdsaftaler

Opstart af FSK!Posted by Kristoffer Lenvig Tue, September 09, 2014 16:36

Je g vil starte med at takke alle dem, som har været med til at støtte Filipino Street Kids, uden jer kunne vi ikke gøre en forskel for alle disse børn som vi hjælper i øjeblikket.

Filipino Street Kids har indgået samarbejdsaftaler med Community Scout Youth And Guidance Center og SOS Childrens Village. Disse steder er for børn, som har boet hele deres liv på gaden, og nu får en mulighed for at kunne få mad 3 gange om dagen, tag over hovedet, skolegang, sikkerhed, som er ideelt for, at de kan få en fremtid som de fortjener.

På Community Scout Center har vi nogle forskellige projekter kørende. Vi er ved at planlægge et ”feeding programme”, hvor vi vil invitere fattige familier ind på centret, til et måltid mad og rent drikkevand. Disse familier risikerer pga. Fattigdom kun at få 1-2 måltider om dagen. Derudover er vi ved at lave et tiltag, hvor vi vil sikre, at børnene ikke kan komme op på taget af bygningen, hvor de springer fra tag til tag, hvilket kan være livsfarligt for dem. Dette problem vil vi løse via en port, så børnene er i sikkerhed.

Et andet projekt vi har kørende er, at vi vil starte vores eget fodboldhold. Vi har indgået et samarbejde med SOS Childrens Village, hvor vi har samlet 23 spillere, som skal udgøre vores fodboldhold. Vi lejer os ind på en bane hvor vi træner 2 gange om ugen, og i weekender vil vi deltage i forskellige turneringer. Filipino street Kids, vil sørge for at vi har bolde at spille med, børnene får støvler, benskinner, ens træningstøj og rent drikkevand til hver træning. Med dette tiltag håber vi på, at børnene kan socialisere sig med fodbolden, og glemme nogle af de dårligdomme de havde i fortiden, og hverdagens problemer.

Vi har i øjeblikket 3 danske pædagog studerende, som arbejder på CSYGC og SOS Childrens Village, og er med til at give disse børn nogle gode oplevelser, nogle redskaber de kan bruge til noget, og en masse kærlighed, som de har rigtig meget brug for.

- Kristoffer Lenvig
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.