Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Velkommen til Valentino vores nye hovedsponsor

Nyhedsbrev Oktober 2015 DanskPosted by Kristoffer Lenvig Mon, November 30, 2015 13:41

Vi blev standset af en mand, som var interesseret i vores organisation, og hvad Filipino Street Kids lavede af arbejde her i Cebu city. Efter et møde og et besøg på CSYGC var der ingen tvivl om at denne mand ville gøre alt for at hjælpe os og alle børnene. Han hedder Valentino, kommer fra England og har et firma her i Cebu City. Vi er rigtig taknemmelige for hans interesse og hans samarbejde med Filipino Street Kids.

Efter besøget på CSYGC blev Valentino meget rørt over de fysiske vilkår og rammer og ville være med til at gøre det bedre for drengene. Vi satte os derfor ned og lagde et budget for forskellige ting drengene ville kunne få gavn af. Vi har allerede fået købt blåt sengetøj, hovedpuder, klipklappere, håndklæder, spejle og 2 blæsere til hvert værelse. Vi har lige fået tilladelse af ledelsen til at lade drengene male deres værelser og gangen inden vi tager alle de nye ting i brug. Dette er for at drengene også er med i processen, og de glæder sig allerede rigtig meget til at starte med renoveringen på deres værelser. Udover denne kæmpe økonomiske hjælp til de fysiske rammer vil Valentino give 5000 Pesos hver måned, som går til drengenes skoleprojekter. Dette hjælper dem med at få flere point til at gennemføre deres klasser, som gør de kommer gennem deres skolegang samt det giver dem mulighed for deltagelse i de forskellige projekter i skolen.

Valentino har en stor interesse i hele organisationen og vil have et samarbejde med os for at kunne hjælpe os så meget som muligt i vores arbejd med børnene. Dette vil vi selvfølgelig løbende skrive om og ligge billeder op af! Vi takker Valentino mange gange for hans interesse og hans hjælp. Dette betyder ekstremt meget for vores organisation og ikke mindst for alle børnene! Vi har derfor selvfølgelig valgt at dette også er månedens gode historie.