Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids!

Filipino Street Kids blog:

På denne blog vil vi give et indblik i hvad vi gør for gadebørnene i Cebu City - Hvad vi laver med børnene, og hvilke tanker vi gør os om arbejdet med filippinske gadebørn.
På bloggen vil man også kunne læse om nogle af de stærke oplevelser, der er med arbejdet, i Filipino Street Kids.

Indsamling til en øjenoperation!

Nyhedsbrev September 2015Posted by Kristoffer Lenvig Tue, October 06, 2015 11:31

På Pier 4 kom vi i kontakt med en moder, som har brug for hjælp. Hun har en datter på 13 år, som hedder Mary Grace. Mary Grace er udviklingshæmmet og har intet sprog. Hun har en kronisk infektion i hendes højre øje, som kun kan fjernes ved hjælp af en øjenoperation. Operationen bliver støttet af en charity fond på hospitalet, men dette er kun for indlæggelse og arbejdeskræft. Der mangler derfor penge til materialerne og undersøgelserne op til operationen. Familien mangler derfor ca. 8000 danske kr. for at få Mary Grace gennem denne operation samt medicin.

Vi har været med hendes moder og Mary Grace til de forskellige læger for at få af vide det præcise beløb og forløbet op til operationen. Vi har fortalt hendes moder, at vi vil gøre, hvad vi kan gennem en indsamling.

Denne indsamling vil komme op og køre i starten af oktober måned. . Grunden til at vi gerne vil hjælpe med denne operation, er fordi, at denne infektion i øjet kan gå videre op til hjernen, hvis det ikke bliver fjernet. Vi håber at få så meget hjælp som muligt så denne operation kan lade sig gøre. I øjeblikket hjælper familien med en ugentlig kamille the til hendes øje og vi er i gang med at lære familien tegn til tale, som en ny kommunikationsform for Mary Grace.